توضیحات
هنگام استفاده از دستگاه اسپرسو برای عبور آب از عصاره قهوه، قبل از بستن پورتافیلتر به دستگاه، باید قهوه آسیاب شده فشرده شود که این کار توسط یکی از لوازم باریستا به نام تمپر قهوه انجام میگردد. قطر این تمپر قهوه ۲ زمانه ۵۱ میلیمتر بوده که با توجه به قطر پورتافیلتر دستگاهها باید استفاده شود. وزن آن سبک بوده و بهراحتی میتوان با انتخاب زاویه درست و فشار مناسب که به مهارت باریستا مرتبط است، قهوه را به اندازه لازم تمپ کرد. این تمپر قهوه تکنیکال می باشد که می تواند تنها با یک فشار نیرویی معادل ۸ الی ۲۱ کیلو به پورتافیلتر وارد کند. مدل جدید تکنیکال تمپر تو تمپر در سایز ۵۱ همراه با دسته فلزی با وزن مناسب عمل تمپرینگ اسپرسو را برای شما سهل می کند. این تمپر به گونه ای طراحی شده که در زمان تمپ کردن کاملا در دستان شما نشسته و عمل تمپ به راحتی هر چه تمام تر انجام می گیرد.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.